Ibland kan man gå runt och tro det värsta. Men så mycket mer glad man blir när världen plötsligt gör en oväntad vändning. Har sedan några månader sedan satt fast en dvd i mon bilradio. Skivan har tillsynes varit helt omöjlig att få ut. Har näst intill dagligen tryckt på eject knappen utan större resultat… allt som hörts har varit ett slags error beep utan någon som helst aktion från radions sida. Allt såg väldigt dystert ut, framför allt efter att ha googlat probelmet och insett att det är betydligt mer vanligt än vad jag i mina vildaste drömmar kunnat förutse. Vad man kan dra för slutsatser om radiotillverkarna låter jag dock vara osagt…
Men plötsligt en relativt kylig dag i januari (-9 C)  så hände det! Skivan kom ut! Lyckan är faktiskt total…

image

Den skivan kommer inte in igen, kan inte ens förstå varför en dvd skiva skulle fasta över huvdtaget.

Men när man ändå tänker på hur snabbt och plötsligt saker och ting kan hända så leder det alltid till större och djupare funderingar. Min födelsedag närmar sig med stormsteg och enligt vissa, dock obekräftade rykten så blir man tydligen inte yngre. Bara det är egentligen ett stort öde. Om man då lägger till att vad som helst plötsligt kan hända vågar man knappt gå ut.

När jag funderar lite lätt bakåtlutad över vad det är som skulle vara viktigt för mig att styra över om något oförutsett skulle hindra mig att aktivt göra det, kommer jag egentligen bara på en sak… Min katt! Har för närvarnade inga andra naturliga arvingar så kattens fortlevand är ett problem…

Man kan tyvärr inte styra över livets alla knyck 🙁