Trist livet kan te sig när man går i samma banor, vecka ut och vecka in. Sommarens väder har ju minst sagt börja likna något nu. Kan nästan känna hur vårkänslorna värker i kroppen. Kan vara träningsvärken från söndagens Box-pass på friskis också.

Kan för de som inte haft nöjet att testa box tidigare (som jag innan söndags) att det är ett boxningspass på grundläggande nivå. Kan tänka mig att det skiljer sig markant från att träna boxning på en riktigt boxningsklubb där testosteronnivån säkert ligger i nivå med taket. Medans friskis boxen mer domineras av tjejer samt en kvinnlig ledare.

För den ovane (som undertecknad) så var det inte helt fundamentalt att hänga med på alla slag och övningar. Men ett gott försök på första passet är ju aldrig fel. Kan får lära sig raka slag, uppercup samt krok. Även ett och annat armbågsslag finns med på ett hörn. M. som var med som min personliga slagpåse under passet försökte även han göra så gott han kunde. Hans små sytrådar (armar) gick som i en symaskin, åt alla håll och inget håll.

Nu två dagar senare så kan jag rapportera att det finns muskler vid min ryggsida som förmodligen aldrig blivit aktiverade tidigare. Dessa gör sig nu enormt påminda om sin existens. Sedan är det mycket träningsvärk kvar i axlarna vilket gör att man har rört sig ovanligt segt under dagen. Men det påvisar ju att träningen gör nytta och kanske man skulle överväga att försöka lägga in ytterligare ett pass i sitt träningsschema. Kan avslutningsvis säga att det är högst fördelaktigt att plocka med sig någon att boxas mot eftersom alla övningar utföres i par.

Med blodmaken av att prova lite nytt kvar i munnen efter boxen, så skulle det till att prova en ny middag.

Köpte hem fläskfile samt bakpotatis innan helgen. Tanken var att skiva fläskfilen och banka på bitarna lite. Skälja och skrubba potatisen lite för att skiva även dom. Tog lite olja och kryddor på potatisskivorna. Slängde sedan allt sammans på grillen.

Resultatet blev ganska bra rent estetiskt sett, men missag gjordes. Första kanske jag borde ha läst ett recept om någon gjort något likande först… Men skulle definitvt haft mer olja på potatisskivorna. Kanske man t.o.m skulle doppat dom i något. Kompenserade detta genom att applicera några droppar på dom färdiggrillade. Till nästa gång så tror jag på anningen lägre värme (mer avstång mellan glöd och galler) och längre tid. Då hade potatisskivorna blivit lite mer krispiga och inte fullt så fasta. Tur att jag tog det osäkra före det säkra och valde att inte bjuda in några gäster till denna middagen vilket egentligen var orginal tanken.