Hade idag planerat in återträff med några klasskamrater från dom svunna glansdagarna på Högskolan i Borås. Det skulle bli första gången jag testade att äta frukost på Ikea och samtidigt möta upp de andra där. Det är alltid rätt med en rätt på Ikea, så även denna gången. Man kunde för 10:- få två frallor inkl pålägg och något varmt att dricka till. Sedan fanns det möjligheter att köpa till det mesta, ägg, köttbullar, korvar, yoghurt mm. Var faktiskt väldigt trevligt att i lugn och ro på Ikeas restaurang möta in söndagsmorgonen. Det är faktiskt väldigt lite folk på Ikea en söndagsmorgon halv tio. Så varken några problem med parkering eller bord var det att tala om. För de som inte provat Ikea´s frukost, gör det! Ta med ett par vänner eller åk själv om du gillar det mer. Rekommenderar dock det första alternativet.

Alltid kul att kika runt på Ikeas övervåning för inspiration och idéer.  Hade ju denna dagen även med i sällskapet folk som precis köpt egen bostad och som med lykta och lampa letar efter inspiration till det nya boendet. Kanske inte gav helt samma syn på saker och ting alla gånger. Men livet handlar faktiskt om att genom att ta intyck utifrån förbättra och driva saker framåt, i den dynamiska värld vi lever i. Innan Ikea besöket var fullbordat så var det givetvis dags för höjdpunkten… FYNDHÖRNAN. Jag älskar Fyndhörnan, och côla 🙂 Fick inte dom sakerna samtidigt idag men man kan inte få allt. Vad jag däremot fick…. köpa ifrån fyndhörnan var två Bestå dörrar i glas med aluminiumram samt några bra saker att ha i mina garderober för att förenkla ordningen.

Efter ett förvånansvärt kort besök om man jämför med förra gången så bjöds det på pomeschauteau och grillad kyckling till alla hungriga Ikea besökare. Till efterrätt så bjöds det på ananaspaj version 3. Denna gången hade pajdegen blivit betydligt bättre och nästan uppnått önskat resultat. Dock så hade jag snålat med tiden i ugnen och därmed så var fyllningen mer rinnande än fast. Men trogna vänner som man hade runt bordet åt trots detta med god aptit så misstaget var inte ödesdigert.

Vädret idag och hela helgen för den delen har varit väldigt fördelaktigt. Inget  regn så långt ögat nått och strålande sol. Kanske lite väl mycket blåst idag för min smak men det svalkade iofs skönt samtidigt. En väl lyckad söndag som avslutades med en kort promenad dels med katt/ utan katt, några avsnitt Battlestar Gallactika och slutligen en långt härligt energislösande bad i kattens sällskap.

Lev Väl.