Tog chansen idag att spendera lite tid nere på Eriksbergsbryggan. Fanns förutom anledningen att det var strålande fint väder även anledning till att befinns sig där eftersom Göteborgsvarvet går förbi. Dagen till ära så hade det kommit lite fin besök av en gammal klasskompis från den svunna tiderna i Högskolan i Borås. Som liksom undertecknad aldrig hade sett Göteborgsvarvet. Var nästan samma folkfest som det är när Chalmers Cortegen går av stapeln. Dock med detta undantaget att det idag var så mycket bättre väder än det vädret vi i år hade under valborg då det regnade och blåste svinkallt.

Det fina vädret var säkerligen uppskattat av alla ivriga Göteborgare som med glädje tagit sig ut ur sina stugor för att beskåda detta spektakel. Kan nog inte säga att alla löparna uppskattade det lika högt dock. Trots att Eriksberg inte ligger särskilt långt från starten såg man tydliga spår (läs: svett) på att värmen gjorde sig påmind för löparna.

Men att man hade turen att det vara helg och att man var ledig en sådan här fin dag är bara att tacka de högre makterna för och hoppas på att sommaren är helt fullknôkad med likande dagar. Nu är det dags att man funderar på att göra sängen sällskap för att kunna orka upp till den planerade frukosten på Ikea tidigt imorgon bitti.

Lev väl allesammans.

Ps. Glöm inte att regelbundet återkomma till Prag-inlägget då det uppdateras ständigt Ds.