Efter lite mer än en veckas uppehåll. Gick faktiskt väldigt bra för ovanlighetens skull. Trodde det skulle kännas betydligt tyngre faktiskt. Dock så har jag efter allt ”hastande” i Prag fortfarande ömmande fötter vilket gjorde sig väl påminda under passet. Får se om jag ska skippa torsdagspasset eller om man kanske kunde plåstra om dom inför det.

En mycket trist sak är att Friskis & Svettis Eriksberg nu ska bygga en vägg för att skilja damernas bastu från herrarnas. Himla trist om det nu blir verklighet. Funderar på om man ska starta en facebook grupp mot det eller ha en namninsamling. Fast tankarna går ju också till att helt enkelt byta träningsanläggning…

 

 

Uppdaterat 2010-05-21:

Det finns en viss möjlighet att få Friskis & Svettis att ändra sina planer genom att maila Johan Björklund som är anläggningschef för Eriksberg. Detta går att göra på:  johan@gbg.friskissvettis.se

Så sätt igång och maila in alla fördelar en gemensam bastu har! Ta chansen att få just din åsikt hörd innan det är försent.