Ännu en dag i resterande del av mitt liv. Man brukar ju säga att varje resa börjar med första steget. Inget större vettigt på jobbet, håller på att fakturera en hög som aldrig verkar sina. Min mormor fyller 85 år på Lördag men vi hade lite smörgåstårtkalas till hennes ära redan nu.

Nu på kvällen så var det dags att testa Torsdagstravet. Är ju som S. vet inte så himla intresserad av sport och skulle väl egentligen inte vilja påstå att intresset för hästar är särskilt mycket högre. Men som vanlig ”gratis är gott”. Eller som Churchill sa ”kall, torr & gratis” om champagne. Men strålande väder och ett gott humör….

… tillsammans med lite mat och en kanon efterrätt är aldrig fel. En bild säger ju mer än tusen ord. Är helt övertygad om att det inte skulle vara möjligt att beskriva denna kreation utan en bild heller.

Tyvärr så var inte resultatet av mina försök till satsningar givande, så antar att jag får ta mig till jobbet imorgon trots allt. Skit också 🙂

När jag var inne på Jotun-grossen idag så fick jag syn på hur en av de begåvade anställda hade tagit sig lite tid till att måla jotun logan tillsammans med deras pingvinsymbol på en vägg. Himla fräckt. Gav mig åter en tankeställare att man nog skulle ta och göra något åt mitt trista kontor…. Får kanske ta och avsluta mitt projekt med Kaffemaskinen först iofs.

Nu får det nog räcka för idag trots allt, vann ju ingen ekonomiskoberoende situation på travet…