Dagen till ära så lyxade jag till det med att luncha i Ikeas restaurang. Är väldigt fräsht samt lufttigt och ger en skön känsla med dom stora fönstren. Skulle nog inte tackat nej till ett jobb inom Ikea koncernen…

På eftermiddagen var det dags för en lägenhetsvisning i kykbyn. Visade sig vara en lägenhet som hade något av de minsta sovrummen jag sett. Kan inte förstå vart alla kvd tagit vägen faktiskt. Med på visningen var en kärring som gjorde livet surt för den stackars mäklaren. Trots att både balkongdörren stod öppen tillsammans med ytterdörren så var det gnäll på doftljusens arom. Jaja, har man inget bättre för sig så.

Ett härligt energislösande bad har jag också hunnit med, samt några episoder av Big Bang Theory. Sheldon och Lenoard fick inbrott! Fast dom råkade värre ut än jag då det var deras lägenhet…