Har lite funderingar som jag haft i tankarna en stund. Först så är det apotekens privatisering, vet att några bakåtsträvare var emot detta. Nu har det ändå skett och visst är det kanon att när man går inne på Maxi så ligger det ett apotek där i affären! Öppettiderna är alltså samma som mataffärens 7-22. Är inte det en förbättring så vet inte jag vad som är det. Sedan vet jag inte vad konkurrensen gjort för priserna men är övertygad om att det på sikt är gynnsamt för konsumenten.

Efter att ha varit och handlar och kommer släpandes med alla saker så är det himla kul att någon möter en….

När det sedan var dags för att tvätta i tvättstugan så är jag högst konfunderad över att tvättkorgen alltid återfinns i torkrummet i ett specifisikt hörn. Finns fler tvättkorgar vilka står i tvättstugan, men grejen är att alla tre lätt skulle få plats under samma bord i tvättsugan. Vilket är en betydligt mer logisk placering eftersom man måste antaga att nästa tvättare vill ha ur sin våta tvätt från maskinen och ner i tvättkorgen. Inte hämta den från torkrummet först. Kanske inte världens största problem men dock retsamt. Måste vara en infomell regel att den ska stå i det hörnet, en regel som jag nitiskt bryter mot.

Håller även på med kampen om den åtråvärda onsdagstiden, vilket går med blandat resultat. Verkar inte som om folk inser den infomella regeln att sista tiden på onsdagar är min. Snart dags att trappa upp den kampen.

Igår så grejade jag och medhjälparen med vindksydden för att göra det möjligt för vatten att fortfarande lämna balkonggolvet.

Vilket efter lite sågande blev väldigt bra. Att katten fick skakas för att få ur all sågspån från pälsen är en annan sak…

tack o hej, leverpastej