Har nu under helgen försökt vara lite aktiv. Rivstartade faktiskt helgen redan på fredagen men att pg.a en utdragen workshop i Stenungsund blivit knappt med tid att ta mig det det inplanerade 25-årskalaset klockan 18… Men lyckades minimera skadan till bara 5 minuter. Var en otroligt rolig tillställning där mat bestående av kött serverades (inget för vegetarianer mao 🙂 och efterföljdes av tårta. Måste nog säga att en del såg lite ”nervösa” ut när födelsedagsbruden packade upp karaoke till Wii:et. Men kort sagt väldigt kul, känner nästan lite träningsvärk i skrattmusklerna fortfarande.

Lördagen var vigd åt att ordna till i hemmet. Inköp, hemforsling samt montering av vindskydd var ett mycket tidsödande projekt. Men ack så bra det till slut blev.

Nu kan man njuta insynsskyddat och i lä på balkongen. Saknas dock en liten justering samt montering av några kompostnät för att ytterligare säkra upp så att katten håller sig kvar på balkongen.