Nopp det är inte onsdag. Men eftersom vädret idag efterjobbet var minst sagt gynsamt så tog jag chansen att tvätta bilen. Eller rättare sagt, ta fram sommardäcken, lossa vinterdäcken, tvätta vinterdäcken, sätta på sommardäcken, tvätta av hela bilen (2 ggr), ta ut alla stolar mm, ta ut och tvätta mattorna samt dammsuga hela bilen. Vilket tar sin lilla stund. Har planer på att kanske imorgon polera samtliga rutor och kanske gå över instrumentbrädan igen med dom fenomenala trasorna jag inhandlade på Ge-Kås.


Den nytvättade bilen

Måste säga att det är en skön känsla att ha en rengjord bil. Visst är det lite mek med det men det är en njutning att verkligen gjort en storstädning, något som är ett pågående projekt i hemmet också. Har fått ha en betydligt större del saker uppe i lägenheten nu när ”folk” inte vill låta mina privata tillhörigheter vara i källarförrådet. Kan tyvärr inte rapportera några större framsteg i mitt sökande efter de skyldiga. Men kan inte säga att jag sitter helt passiv i frågan heller.

Så från att inte haft så många resplaner så har man plötsligt Prag samt Kreta som resmål detta året. Var tidigare även i Kiel, så lite mer mobil detta året kort sagt. När vi nu ändå är inne på ämnet mobiler så har den nya SonyEricsson X10 släppts. Kan ju inte säga att jag inte skulle vilja ha en sådan i vitt. Men för närvarande så verkar det tyvärr bara vara svarta som är i omlopp. Har stora förhoppningar till denna telefon med 4 tums skärm och som kör android. Har faktiskt redan pillat lite på en, råkade springa på en representant från Sonyericsson inne i telias lilla affär i nordstan. Första intrycket var att han verkade lite ny och osäker på sin position. Men telefonen verkade okej, var (inte oförväntar) större än min nyvarande x1:a men betydligt smalare, vilket jag har hört är inne nu för tiden. Detta trots att några gnälliga (feta) feminister är avundsjuka på H&M:s modeller. Nåväl blir säkert bra det med.

Den som lever får se morgondagen. Då väntar lite fortsatt städning. Städade faktiskt hela toaletten, tog bort badkaret gjorde rent avloppet och använde stora mängder klorin mest överallt. Vilken glänsande yta det blev efter det. Fick även en ganska frisk doft som starkt påminner mig om ett badhus 🙂