Lite klichéartad titel, men ändå beskrivande. Tur-Mässan på Svenska mässan hade äran att få ha undertecknad som besökare. Mest tack vare gratis biljetter genom Reseguiden.se. Gratis är ju gött.  Som vanligt så brukar det bli en hel del saker som slinker med hem en sådan dag t.e.x pennor, påsar, en och annan broschyr mm.

Man tar ju också och tävlar i de olika montrarna… Man vet ju aldrig…. och denna gången så blev det mer än bara ett försök…!!!!!!! Efter olyckan med inbrottet i källaren så tyckte de högre makterna att livet kanske varit lite för hårt mot mig på sistone.  Så en all-inclusive resa till KRETA! Here I come!

Blue Village Atlantica Creta Paradise
http://www.fritidsresor.se/resa/grekland/kreta/gerani/blue-village-atlantica-creta-paradise/?season=sommar-2010

Så tack reseguiden.se för biljetterna och ICA-banken som stod för tävlingen!