Så har gårdagens händelse fått lite tid att smälta och nu känner jag mig mer arg och besviken på samhället. Varför finns det människor som gör sådant här? När jag blir världsdiktator så kommer det att vara jaktsäsong 24-7 hela året. Kan egentligen bara försöka komma över förlusten och hoppas att försäkringsbolaget ger någon form av kompensation. Men det har verkilgen fått mig att tänka. För det känns verkligen SKIT att någon varit och rotat bland mina saker, även om jag förvarade dom i källarförrrådet. Hur skulle det då kännas om det varit lägenhetsdörren som varit uppbruten istället?

Kan inte ens tänka mig att jag någonsin skulle kommit över något sådant. Vad finns det för mening att ha saker när det enda man kan bli är av med dom?

Nu kommer påsken med stormsteg. Ska göra min Affärsredovisningstenta på torsdag. Får väl se hur den går nu med detta i bakhuvudet och förmodligen har man tappar all rutin kring tentaskrivandet som man tidigare haft. Nåväl, det får gå som det går.

Påsken kommer att bli lugn ska åka upp i urskogen och köpa lite Norsk sylt.

Har bokat en resa också, till Prag! Blir att ta tåget dit vilket är ett mycket miljöriktigt sätt att resa. Finns väl inte så mycket mer att säga om det.

Funderar om jag ska ta med mig en dator eller inte. Sedan borde jag nog köpa mig en ny tyff resväska att ha på resan. Men det bär inte iväg förens i mitten på Maj så det löser sig säkert.