Har haft väldigt mycket för mig på sistone och bloggen har därför blivit lidande. Har bland annat varit på två korta endagar skidutflykter (Isaberg & Brudarmossen), åkt till Kiel samt pluggat en kurs på distans (Affärsredovisning). Men när man trots allt tyckte att mycket gick åt rätt håll i livet. Så sker det. Inbrott i källarförrådet. Trodde inte ens det fanns på kartan. Har två mycket säkra lås på dörren vilket resulterade till att dörren var stängt när jag kom ner. Men tyvärr satt inte dörren kvar där den borde. Så hade bara dom som monterat in gallermurarna gjort sitt jobb ordentligt så kanske hela historian aldrig hade hänt.

Nu blir det till att polisanmäla samt försöka få ut några av de försvunna sakerna på försäkringen. Får se hur det går. Konstigt att dom tagit några par skor (vilket iof var nya), hylsnyckelsats, laserpass samt förmodligen några 5 kg kattsandskartonger som  jag nyligen köpt in på Ge-Kås. Håller på att gå igenom om det kan vara något mer som saknas men det är svårt att komma ihåg allt man hade där nere.

Känner mig helt nere, borde verkligen plugga till tentan i Affärsredovisning som jag har på Torsdag. Men känner mig nästan våldtagen, någon har varit inne i min privata sfär. Någon har pillat och gått igenom saker som tillhör mig. Varför finns det människor som gör sådant? Man ser väldigt tydligt att det är någon som gjort flera brytmärken innan dom fick loss ramen till dörren. Så det är sant att ingen kedja är starkare än dess svagaste länk.

Väldigt onödigt är det iaf. Ska försöka sätta upp någon lapp för att se om någon sett någon och kanske på så sätt få tag i den skyldiga. Ska även kolla blocket och tradera om det är någon som försöker sälja stöldgodset. Hörde även förslag om Kvibergsmarknad.

Man kan säga att den här lägenheten har varit allt annat än problem fri.