Så har man alltså överlevt nästan en vecka i denna höga ålder. Kan inte förstå hur jag lyckats med den bedriften. Har iofs fortfarande retohosta och lite ont i halsen, kanske är pga av åldern som sjukdomen inte vill ge sig riktigt.

S & C. kom äntligen över för att kolla in den nya lyan. Tyvärr så kunde dom inte medverka på lördagens tillställning eftersom dom då var och gottade sig i Skottland, läs mer om det här. Men fick faktiskt ett par presenter nu när dom kom och hälsade på:

Funderade på om muggen ska få mig att tänka på S. som är en gammal storfisare 🙂 Alltid bra med en STOR te mugg. Tackar.

Eftersom jag inte riktigt känt mig på topp denna veckan har jag inte köpt något nytt träningskort än, men förhoppningsvis nästa vecka. Ska bli skönt att börja träna igen, framför allt att basta. Väldigt skönt och behagligt.

Har som plan att börja använda mina presenter som jag erhöll på kalaset. Har så smått börjat med blommorna (Orkideerna) som står fint i fönstret. Kläder (behöver tvättas först), har inte fått chansen till kaffebryggning medans tobleronen påbörjade redan under lördagen. Har däremot börjat använda smycket med kattassarna vilket är Sesams favoritpresent.


Som var graverad med mitt namn på baksidan. Bra så ingen tjuvar den.

Såg nu när jag länkade in bilden att jag fått kommentarer på den. Några som tyckte att det var en kanonfin alla hjärtansdagspresent. Nu var det ju inte det men hade ju helt klart funkat i ett sådant sammanhang också. Tack T, M, A o F.

Har även roat mig med att gräva fram skidorna från källaren hemma hos föräldrarna.

Var ett tag sedan som jag köpte dom samt pjäxorna. Men tyvärr så har jag aldrig kommit iväg på någon skidresa efter det. Så igår med hjälp av Sesam så justerade jag in dom så pjäxorna passade i bindningarna. Vad som står på inköpslistan nu är nya stavar under rea:an. Har man nästan ny utrustning så kan man lika gärna köpa nya fina stavar också. Ska även leta efter mina skidglasögon, var ett väldigt bra tag sedan jag såg som så det är förmodligen lättare sagt än gjort. Den som söker han finner.