Har nu påbörjat den nya veckan. Givetvis så låg man efter igen på grund av att sjukdomen tvingat en att vara hemma ett par dagar. Men försöker beta av det. Har kommit lite efter på min distanskurs också, borde ju egentligen haft mer tid till den när jag ändå varit hemma sjuk men har inte riktigt haft ork eller motivationen för 4 timmars pluggande var dag. Men känns trots det inte omöjligt att få in första inlämningsuppgiften i tid.

Har i skrivandets stund överlevt två dagar efter dagen D. Men har ännu inte smält faktumet och vägrar fortfarande att bekänna mig till …. 29++ arna. Kan egentligen inte se mig själv i det gänget inom en överskådlig framtid heller för den delen. Nåväl första stadiet är ju förnekelse, iaf enligt den psykologikursen jag läste.

Har idag tagit mig för att hämta mina oanvända skidor samt pjäxor från mina föräldrars källare. Fick ett sådant sug efter att åka skidor när jag var ute och spatserade alldeles vid en backe i helgen. Så det blir till att justera in dom så att pjäxorna kommer i samt plocka bort prislappar mm 🙂

Till helgen så blir det en resa till Varberg igen, dop som står på schemat denna gången. Lilla A. ska alltså få sitt namn även inför gud och tas upp i församlingen. Kommer säkerligen att bli väldigt trevligt.

Har fått rubba lite på mina annars så fasta principer vilket inte känns helt rätt. Anledningen är faktiskt  ganska osjälvisk också vilket gör det än mer oförståeligt. Tänk om jag håller på att tappa alla egenskaper jag behöver när jag blir världsdiktator…?
För det kan ju inte vara fel på principerna.

Vill nu återknyta till den lite kryptiska överskriften. Fick nämligen äntligen ordning på MMG inställningarna för att få en bild som täcker hela bildytan. Ett stor steg för mig, ett litet för ATI. Såg även att jag var långt ifrån ensam om att ha upplevt problemet också. Känns alltid bra att inte vara ensam. Tillsammans kan man lösa mycket. Lyckades även med lite assistans från B. (aka. Dileva) delvis lösa samba delningsproblemet.