Så har tiden rullat på. Har faktiskt fått ett meddelande från Lundin & Börjessons Måleri att de sökt oss för en stundande målningsrenovering. Antar att de nu fått tillsägelse att rätta till några av alla dessa fel som går att hitta i lägenheten. Men av någon anledning så ringde de inte som första gången utan lämnade istället en lapp. Hur många är det som är hemma mitt på dagen, vilket borde varit självklart från första gången dom var här och …. tja, vad de gjorde här kan man ju diskutera eftersom åsikterna går isär på den frågan.

Men det känns ändå skönt att veta att något kommer att åtgärdas, om inte annat för själva principen iaf. Alla parter har egentligen varit överens från början om att resultatet är dåligt. Frågan som varit aktuell har snarare varit om det har varit så lite dåligt att det skulle godkännas ändå. Redan här så har ju resonemanget visat på sina brister. Det har aldrig varit en fråga om att Lundin & Börjessons Måleri haft som avsikt att någonsin göra ett riktigt arbete för Poseidon. Utan de har enbart tänkt utföra ett arbete för den kostnaden Poseidon betalar.


Såg i Metron att det är fler som har problem med oseriösa hantverkare….

Låt oss ta ett steg tillbaka och fundera på det. Så om man skulle överföra problemet till t.ex. en bil och verkstaden resonerade analogt. Så skulle det innebära att om en kund kom in och ville byta bromsskivor på bilen till fast pris, skulle det då vara okej att bara sätta dit tre skivor, eller sätta dit gamla som bara råkade vara bättre än de som redan satt på. Kunden skulle ju få bättre bromsverkan än tidigare men skulle den kunden varit nöjd?

Detta är något som jag hoppas samtliga parter kommer att begrunda, om inte annat så till nästa ramavtalsförhandling.

Nåväl, oavsett så rullar livet vidare. Håller för tillfället på att läsa en kurs på distans som heter Affärsredovisning. Tyvärr så råkade jag få den på 50% vilket innebär att kursen är beräknad att ta ca 4 timmar dagligen för att hänga med. Vilket är lite väl mycket när man jobbar 7-16 varje vardag. Men försöker så gott jag kan iaf.

Medan jag satt och pluggade i måndag så gick filmen 13 snart 30. Vilket gav mig en påminnelse om att det snart kommer att hända. Ska det verkligen vara nödvändigt att fylla 30? Man är ju inte äldre än man känner sig och som 30 känner jag mig definitivt inte. Men har inte kommit på vad jag ska göra åt det än. Finns det någonstans man kan vända sig och få det stoppat? Hade jag levt i USA så kunde jag säkert stämt någon. Oavsett så kommer jag ju tyvärr inte längre att vara 2X. :,-(

För att beskriva hur det känns. Hmm, har definitivt förståelse för folk som får kriser inför sin födelsedag. Tankar som:
– ”Är jag där jag borde vara”
– ”Är livet över efter 30?”
– ”Kunde det varit annorlunda om….”
– ”Är det lika bra att lägga sig ner och dö direkt?”

Det är mycket som snurrar runt just nu, men på något sätt kanske man ändå är där man borde vara. För trots allt så har man ju gjort sina egna val för att komma hit, eller? Nej, självklart har omständigheter och yttre påverkan spelat roll i många fall.

Just nu så är jag hemma  från jobbet pg.a sjukdom. Inte jättelägligt direkt. Men hur ofta får man bestämma när/om man ska vara sjuk. Förkylning som letat sig ner i halsen är självdiagnosen. Får hoppas att jag känner mig mycket bättre på lördag iaf. Skulle behövt fixa med en hel del grejer inför kalaset dock. Nåväl har pillat lite här hemma trots att man är sjuk och borde vilat sig i form. När man talar om form så är det snart dags att förnya sitt träningskort också, får väl se var det blir denna gången.