Så har Poseidons förvaltare Björn Krantz varit och besiktigat, eller snarare kikat runt lite i lägenheten. Verkar inte riktigt som om det var den ”höjdare” inom koncernen som jag hade hoppats på. Men hans titel är ju förvaltare så det ligger ju i hans intresse att fastigheten förvaltas ordentligt. Hans slutgiltliga bedömning var att det var ett ”gränsfall”. Låt oss se vad Fastighets AB Poseidons förvaltare Björn Krantz anser är ett gränsfall.

Mitt i bilden ser man tydligt hur stort, och var det gamla plugghålet befann sig innan. Hur det är möjligt efter att en utlärd? målare spacklat väggarna är obegripligt.

Dubbelskarvar var det i hela vardagsrummet. För er som inte är bekanta med termen dubbelskarvar så innebär det att man ser var den föregående tapetens skarvar fanns genom den nya. Så mitt i varje vård så kan man skympa ytterligare en skarv. Ett resultat som är så långt från ”gränsfall” som man kan komma.

Generellt så är det spår av slipdamm samt skit under tapeten. Här ser man två exempel av små förhöjningar under den tunna tapeten.

Mitt på snickerierna mellan balkongdörr samt fönster så finns det ett friställe (area utan färg). Något som egentligen är helt otroligt eftersom jag vet att både poseidons husvärd Thomas Senor samt VD:n Joel Börjesson för Lundin & Börjessons Måleri AB kollat på rummet i fråga. Man kan ju definitivt fråga sig vad en husvärd överhuvudtaget har för kvalifikationer att avgöra arbetets utförande. Men eftersom husvärden desutom skriftligen godkänt arbetet så ska det bli kul att se vad som händer av detta.

Som om det inte var nog så kunde man på ALLA trösklar hitta färgstänk eftersom målaren knappt täckt golven. Inte en enda tejpbit fanns för att hålla någon eventuell golvpapp på plats heller.

Ytterligare exempel på färgstänk efter att karmarna till dörren målats. Undrar vem som har betalt för att lägga färg där?

Inne på toaletten så var karmen skadad vilket jag påpekade tydligt ett flertal gånger men nu efter renoveringen så finns det fortfarande inte tillräckligt med färg för ett tillräckligt våtskikt.

Sedan har dom fått för sig att resultatet efter en karmmålning ska kännas som att dra handen över ett sandpapper. Visserligen körde dom med halvblank färg. Men det är ju bara löjligt.

Kabelledaren från el-skåpet hade föregående hyresgäst målat grön. Trodde ju inte för ett ögonblick att ett lager takfärg skulle täcka den gröna kulören. Vilket skulle visa sig helt sant också. Här syns det tydligt att färgen inte har täckt. Yrkesstolthet är något som de på Lundin & Börjesson Måleri uppenbarligen värderar mycket lågt…