Så har det blivit som vanligt att man inte skrivit på ett litet tag. Tiden bara försvinner för mig och mindre och mindre blir gjort.

Det har säkert hänt en massa saker sedan jag skrev sist, träning, träning, träning, en middag hos C & S (Tex Mex), lite jobb mm. Men det här nu till historien och det som är gjort är gjort. Tänkte istället skriva om dagens schema.

Efter en tidig start, upp redan 8:00 på en lördag för att komma iväg till Ge-Kå:s i Ullared. Ullared var inte på något vis det egentliga målet för dagen utan det var att träffa en gammal klasskamrat som fick en dotter 2009-12-30, bättre sent än aldrig 🙂 Ullaredresan kom mer som ett plus eftersom man ändå var i trakterna, så att säga. Blev inte  särskilt mycket inköpt där heller för den delen, mest lite förbrukningsmaterial samt två dörrmattor.

Efter ett par timmar inne på Ge-Kå:s, som idag för ovanlighetens skull var relativt tomt på folk mot vad det brukar vara, så blev det lite mat. Istället för att ta en hamburgare på stället mitt emot Ge-Kås styrdes det mot Burger King och ett Ullaredmål skulle testas. Det skulle innehålla en Kingsize  hamburgare, ett påstående som visade sig vara svårt att tro på när måltiden dukades fram. En grej som var fräck där var dock deras frostade glasdörrar till toaletten. Kändes dock inte fullt så lustigt när en tant tryckte sig mot dörren för att få upp den (frostat glas går ju som sagt att se igenom när något står och trycker sig mot det). Inte för att hon såg in utan att jag kunde se henne ganska tydligt från min åskådarplats på toalettstolen…

Efter att planlöst snokat runt bland övriga affärer i Ullared så var det dags för lite babykollning. In till Varberg igen för att hälsa på lilla A. som bor tillsammans med sina stolta föräldrar M & A. Var kul och trevligt att se det lilla livet som idag var 24 dagar gammal. Passade även på att tacka ja till att få vara med på dopet om ett par veckor.

På vägen hem blev det en sväng runt T. som snällt och plikttroget bjöd på lite Te samt Australiensiska kakor, mmm inte dumt alls i 6 minusgrader. Passade ju otroligt bra när det ändå var på vägen. Även A. var där och hälsade på T och passade då på att ta chansen att visa ett avsnitt ur BSG. Aldrig fel med lite Sci-fi på kvällskvisten.

Såg på min senaste specifikation från Tele2 att det inte blivit särskilt många MMS skickade trots att jag har en mycket frikostig pott i abonnemanget. Så har försökt att dela med mig mer frekvent av mina små vardagliga observationer och funderingar. Vilket tydligen inte har varit uppskattat av alla. Så det får helt enkelt bli till att rensa bort lite nummer från adressboken…. Har man inte tid att läsa ett MMS emellanåt så kan det faktiskt vara helt och hållet. Man blir ju inte yngre (tyvärr) så det är förmodligen dags att se över livssituationen. Göra en återblick och fundera över vad som varit bra och vad som varit mindre lyckat. Kan väl inte på något vis säga att jag ser fram emot februari direkt. Men har ändå vissa planer på att ha ett litet ”kalas”. Egentligen finns det inget att fira, men antar att man inte kan gräva ner sig heller…. eller?

Nåväl, kommer även att påbörja en distanskurs ”Affärsredovisning” i nästa vecka. Om böckerna nu bara behagar komma från Bokus. Det är en distanskurs från Högskolan i Gävle. Första gången som jag testar på att läsa en distanskurs, hoppas att jag hinner med den bara, är ”bara” på 50% men tillsammans med jobbet och träningen kan det bli tufft med tid. Men har man inte provat kan man inte veta. Höll i fredags på att ragga lite gruppmedlemmar till en inlämningsuppgift som kommer längre fram. Ska bli väldigt spännande att försöka få ihop en sådan på distans. Kanske kan kommunicera via Skype?… hmm…

Den som lever får se.