Idag så blev det sista ur alla förråden urplockat från den gamla lägenheten. Har känt av träningsvärk i händerna i stort sett varje kväll nu men äntligen kan man lägga sig och tänka att allt är klart. Nycklarna är ihopknippade och lämnas in i morgon. Det har verkligen tagit på krafterna att flytta, men samtidigt så får man en unik chans att kunna gå igenom sitt bohag och göra förändringar som annars förmodligen uteblivit.

Det har börjat att arta sig även i det nya boendet även om det inte är särskilt mycket idé att packa upp allt eftersom hela lägenheten ska målningsrenoveras ganska omgående. Blir till att lämna in tapetvalen imorgon i samband med att nycklarna lämnas in. Har dock testat att hänga upp hatthyllan och lite småsaker nu när man har chansen att ändra sig om det inte funkar. Sedan kommer det att kännas tungt att göra hål i dom nya tapeterna. Kommer säkert att bli bra på många sätt. Behöver dock börja ägna lite tid att packa upp elektroniken, känns konstigt att enbart kunna surfa på en laptop. Inte ens min NAS är funktionsduglig för tillfället. Men det har trots allt varit en mycket lågprioriterad fråga jämfört med mycket annat. Ska inte som många andra börja jobba igen imorgon utan är ledig ända till torsdag, något som ser ut att behövas för att få ytterligare ordning. Ska dock nu försöka återgå till min sedvanliga liv och imorgon träna medelpass igen för första gången på länge. Måste komma ihåg att betala årsmedlemsavgiften dock.

Ikväll tog vi en välbehövlig paus från allt och åkte till Masala för att njuta av lite god indisk mat. Passade även på att kika lite på en passad Comet som råkade befinna sig i närheten. Kändes himla skönt att bara få komma bort en stund efter allt slit.