Söndag, helgen sista dag. Började denna fina och soliga dag med att träna på friskis & svettis. Skönt att komam igång så på morgonen. Man känner sig piggare och gladare hela dagen. Efter passet så sken solen fortfarande väldigt skönt så en fika på Eriksbergbryggan kan man ju alltid unna sig i sådana lägen 🙂 Det är ju som sagt var aldrig fel att sitta/promenera/strosa/spatsera eller andra aktiviteter på Eriksbergsbryggan…

Efter fikat och en promenad hemmåt så blev det bestämmt att det skulle varit trevligt med en söndagsmiddag, helst en sådan som man slipper laga själv. M. som varit med på träningen samt har stor erfarenhet av att äta ute förslog efter lite bollande att vi skulle ta Sukho Thai på drottninggatan.

Efter en bekväm resa med M´s köningsegg så hade vi snart tagit oss dit. Skönt att slippa riskera något i smitthärdslådorna spårvagnarna. väl där så bestämde vi ganska fort att testa deras buffé vilket skulle visa sig förmodligen vara något av de kryddstarkaste kulinariska upplevelserna någon av oss tidigare testat. Men det var trots allt väldigt gott.


Förrätt: Kycklingsoppa som var förvånansvärt god (efter avlägsnandet av vissa oönskade element)


Huvudrätt: Fläck, Biff, Kyckling, rischips mm från buffén. tillsammans curryris och givetvis sötsursås.

Efterrätt: En kul glass med kolasås på. Lite snålt men eftersom hela kalaset med alla tre rätterna bara kostade 108 kr så måse man trots allt anse att det var högst prisvärt.

Kan bara berömma I.P som köpte sig ett Frisk & Svettis kort denna dagen efter bara en enda provträning, samt den medföljande ”2metarn” som gjorde en tapper insats på medelgympapasset, UTAN skor 🙂