Gårdagen förgylldes lite av att efter jobbet så var det femkamp med restaurangbesök på Liseberg. Restaurangen ifråga var Wärdshuset (ligger precis brevid spegeldammen) med utsikt över stora scenen. På scenen denna dag var Tomas Ledin. Så det samlades en hel del folk runt scenen i god tid innan konserten skulle börja. Var trevligt att för ovanlighetens skulle slippa att stå och trängas med alla andra galana musik fans. Kunde istället i lugn och ro kika lite ut genom fönstret från Wärldshusets andra våning. Kanske kommer ett kort på menyn som intogs på restaurangen vid ett senare tillfälle.

Femkampen gick inte strålande tyvärr, började med Skjutbanan. Skjutbanan gick rätt bra faktiskt och kammade hem hela 47 poäng, efter skjutbanan gick vi vidare till Huggkubben. Huggkubbens resultat blev väl inte något rekord direkt men tror faktiskt att det blygsamma resultatet trots allt ledde till en grenseger. Men från den punkten gick det utför, som exempelvis Golfslaget resulterade i en bottenplacering. Balderracet snuvades jag på seger och fick gå därifrån med en andra plats i bagaget. Slutligen så var det dags att försöka hämta upp den minst sagt neråt gående trenden på Krutdurken. Tror att det blev en delad första plats där på 100 poäng, vilket innebar att en burk fortfarande stod kvar när jag var klar… 🙁

Vädret denna Tordsdag i Augusti kunde man verkligen inte begärt mer av. Strålande solsken och säker 29 grader på dan och en väldigt varm och skön kväll. Så det vara inga problem att promenera sista biten från bilen till ytterdörren iklädd nebart en skjorta (gäller enbart överkroppen). En luckad och kul dag, kort sagt.

Idag ska det tydligen vara NRJ in the Park på Liseberg, kan ju säga att dom INTE hade tur med vädret iaf. 🙂