Nu när man är lite av en göteborgsbo så får man ju faktiskt ta och gå och kika lite på Göteborgskalaset, eller ”Kulturkalaset” som någon insnöad museietomte förmodligen kommit på. Tycker personligen att namnbytet var onödigt samt till det sämre. Nåväl, nu är det som det är inget underteckand kan göra något åt för tillfället. Ser ut att dröja ytterligare en tid innan min plats som världsdiktator kommer att infrias.
Beärade alltså kalaset med min närvaro i onsdags för att se på Detektivbyrån vilka bjöd på en … annorlunda musikupplevelse.

Vädret var bra och stämningen på kalaset var god så det blev väldigt bra trots allt. Efter musikuplevelsen med Detektivbyrån så var det dags att inta lite föda, valet föll på Gamleports andravåning där det erbjöds buffé. Har av någon anledning glömt bort att ta kort där så något bildbevis finns tyvärr inte. Egentligen skulle det blivit lite stå-upp i bältesspännarparken efter maten men efter att ha trängts med en stor mändg folk ett tag från en plats som enbart gav tvivelaktig syn samt ljudintryck så lämnades det projektet åt sitt öde. Vandrade då upp till götaplatsen för att avnjuta lite toner från Hammerfall innan det blev såpass sent att det var hög tid att tänka på refrängen. Man har ju inte semester längre, vilket man kanske egentligen skulle haft denna veckan, då vädret varit relativt gynnsamt trots allt.

Nu så är det bara timmar kvar av veckan och vad som händer i helgen är inte helt spikat, ska dock ner till  Kalaset idag också för att bland annat lyssna till Gospel på Götaplatsen. Sedan får man väl se vad öde har i beredskap för kvällen i övrigt.