Igår när det engentligen låg på planerna att träna, så tog det till slut stopp. Hade i princip suttit fastklistrad i skrivbordet hela dagen och värmen var enormt tryckande och sedan stressat hem som en galning för att ha en chans att hinna till passet. Väl på väg slog det mig att det är vansinigt att missa en sådan här chans till att bada i havet. Nästa vecka pekar alla prognoser på sämre väder med både regn och åska och då kommer man definitivt att ångra sig. Man kan bara ånga det man inte gjorde, så jag är nöjd.

Första havsdoppet skedde alltså torsdagen 2 Juli! i Sillvik på hisingen. Ganska okej, långgrunt med sandstrand. Eftersom det var såpass sent innan när jag svängde in där så var det inga problem att hitta varken parkering eller plats på stranden. Rätt skönt att ta sådana där spontana kvällshavsbad.

Den som lever får upptäcka regnvädret nästa vecka..